کسی دستور پخت یک سوپ پاییزی بلده؟

خواهشا یه چیزی بزارین بشه خورد، عکس داشته باشه چه بهتر،

ممنون پرسچی

طلا پرسیده در ۱۳۹۶/۰۸/۱۲ در عمومی.
ارسال دیدگاه
4 پاسخ
بهترین پاسخ
مواد لازم

مواد لازم براي چهار نفر

آب مرغ: سه پيمانه
پياز: يك عدد
هويج: دو عدد
كدو خورشي: دو عدد
گوجه فرنگي: سه عدد
سينه مرغ پخته شده: يك عدد
گشنيز: ۲۰۰ گرم
كرفس: دو ساقه
سيبزميني بزرگ: يك عدد
كره: ۵۰ گرم
ورميشل: يك بسته
زردچوبه، نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهیه

پياز را ريز رنده كرده با كره و زردچوبه تفت ميدهيم، سپس آب مرغ را اضافه كرده، پس از آن هويج خرد شده، كدو، كرفس و گوجهفرنگيهای خرد شده را به آن اضافه ميكنيم. فلفل و نمك را نيز افزوده، بعد از نيم ساعت همه مواد پخته شده را با ميكسر له كرده و به صورت آب رقيق در ميآوريم. سينه مرغ ريش شده را همراه سيبزميني نگيني خرد شده اضافه ميكنيم. بعد از يك ربع كه كاملا پخته شد، ورميشل را اضافه كرده تا سوپ كاملا جا بيفتد. ۱۰ دقيقه آخر پخت، گشنيز خرد شده را افزوده و با ليموترش آن را سرو ميكنيم.

RE: کسی دستور پخت یک سوپ پاییزی بلده؟

طلا پاسخ داده شده در ۱۳۹۶/۰۸/۱۲.

وااااای مرسی نسرین 🙂

در ۱۳۹۶/۰۸/۱۹.

به نظر منم خوشمزه است 😐

در ۱۳۹۶/۰۸/۲۲.
ارسال دیدگاه

دستور پخت سوپ پاییزی

مواد لازم سوپ پاییزی :

روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
کدو حلوایی
نصف کدو به صورت مکعبی شده
۱۰۰ گرم / ۳۵ کالری
هویج
یک عدد تکه تکه شده
۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری
کرفس
۲ شاخه قطعه قطعه شده
۱۰۰ گرم / ۱۳ کالری
پیاز
یک عدد خرد شده
۱۰۰ گرم / ۵ کالری
سیب زمینی
یک عدد خرد شده
۱۰۰ گرم / ۷۵ کالری
سیر
۴ حبه کاملا ریز شده
۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
آب سبزیجات
۴ پیمانه
۱۰۰ گرم / ۲۰ کالری
نمک
به مقدار لازم
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
فلفل سیاه
به مقدار لازم
۱۰۰ گرم / ۱۱۲ کالری
پیازچه
۲ قاشق غذاخوری خرد شده
۱۰۰ گرم / ۳ کالری

طرز تهیه سوپ پاییزی :
*. روغن را در قابلمه بریزید.کدوهای مکعبی شکل، هویج ها، کرفس ها، پیازها را در روغن مایع حدود ۴ دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شوند.سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر آن ها را سرخ کنید.
*. آب سبزیجات را روی آن ها بریزید.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید جوش بیاید.سپس حرارت را کم کرده و ۳۰ دقیقه بگذارید آرام آرام بجوشد تا سبزیجات نرم شوند.
*. نمک و فلفل را به محتوای قابلمه اضافه کنید.با استفاده از یک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآورید و آن را در ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کرده اید، بریزید.روی آن را با پیازچه های خرد شده تزیین کنید.

خواص کدو حلوایی :
*. کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند.
*. اگر کدو حلوایی را پخته و به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت براق و زیبا میشود ، خوردن کدو موجب برطرف شدن غم و اندوه است
*. کدو برای درمان قولنج مفید است.
*. مغز را تقویت می کند.
*. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.

سوپ پاییزی

طلا پاسخ داده شده در ۱۳۹۶/۰۹/۰۸.
ارسال دیدگاه

اگر به سایت پزانه هم سر بزنید چیزای جالبی پیدا می کنید، جامعه آشپزی پزانه واقعا عالیه به نظر من عضو بشین هنر آشپزیتون رو به همه معرفی کنید.

http://pazaneh.ir

 

طلا پاسخ داده شده در ۱۳۹۷/۰۱/۱۳.
ارسال دیدگاه

سلام.

سوپ مرغ و سبزیجات
غزاله خالدی

مواد لازم:

  • مرغ (بدون استخوان): ۷۵۰ گرم
  • روغن: ۲ ق س
  • پیاز درشت (نگینی خردشده): یک عدد
  • برگ جعفری (ریز خردشده): به مقدار لازم
  • ساقه کرفس (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
  • هویج (رنده شده): ۲۵۰ گرم
  • آرد: ۲ الی ۳ ق س
  • پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): ۳ ق س
  • سیر درشت (له شده): ۲ حبه
  • فلفل دلمه ای (قرمز یا سبر): ۲ الی ۳ عدد
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و له شده): ۱۹۰ گرم
  • فلفل قرمز (پودرشده): یک دوم ق چ
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • سیب زمینی (پوست کنده و نگینی خردشده): ۶۵۰ گرم
  • برگ بو: ۲ عدد
  • آب: ۷۵۰ میلی لیتر الی یک لیتر
طرز تهیه:
۱٫ مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید. به آن نمک و فلفل زده و ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری آرد روی آنها بپاشید و کاملا مخلوط کنید. یک قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و مرغ را در آن تفت دهید تا کمی برشته شود. پیاز نگینی خردشده را در یک قاشق سوپ خوری روغن باقیمانده تفت دهید تا طلایی رنگ شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از کمی خنک شدن مواد پاپریکا و سیر له شده را به آن اضافه کنید. ۳ پیمانه آب افزوده و دوباره ظرف را روی حرارت قرار دهید.
۲٫ مرغ تفت داده شده و برگ بو را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید (آب باید ۳ الی ۴ سانتی متر روی مرغ را بگیرد). اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم حدود یک ساعت الی یک ساعت و نیم بپزد تا مرغ نرم شود. سیب زمینی ها را پوست کنده و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید. ساقه کرفس، هویج و برگ جعفری را اضافه کنید و پس از چند دقیقه فلفل دلمه ای هسته جدا و نگینی خردشده را بیفزایید. در صورت نیاز مقداری آب اضافه کنید. گوجه فرنگی پوره شده را افزوده و آرد، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودرشده بزنید.
۳٫ حدود ۱۰ دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند. برگ بو را خارج کرده و بلافاصله سوپ را سرو کنید. قبل از سرو مقداری برگ جعفری خردشده روی سوپ بپاشید.
میتونی اینارو از کتابای آشپزی تو سایتای مختلف زیادن یه سرچ کنی میاد یه نمونش سایت کتابچین هست که خودم کتابای اشپزی رو ازش دان میکنم
پیشفرض پاسخ داده شده در ۱۳۹۸/۰۹/۲۱.
ارسال دیدگاه

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما با تمامی سیاست حفظ حریم خصوصی و قوانین و مقررات موافقت میکنید